Comenzi

TERMENE COMENZI

Comenzile pot fi plasate pe siteul nostru 24/7. Preluarea internă a comenzilor se realizează până la ora 15:00, iar predarea lor are loc în 48 ore de la preluare. Predări mai rapide pot fi realizate, pentru asta te rugăm să ne contactezi la 021 313 49 77.
Preparatele marcate cu textul „Predare rapidă” pot fi ridicate din magazinul Maio în 2 ore de la lansarea comenzii online.

ANULAREA COMENZILOR

În cazul în care dorești anularea unei comenzi, te rugăm să ne anunți cât de repede posibil. Anularea cu mai puțin de 24 ore înainte de predare este taxată integral.

COMANDĂ MINIMĂ

Pentru a minimiza costurile și implicit prețurile preparatelor noastre, valoarea minimă a unei comenzi este 50 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 150 lei pot fi livrate gratuit în București. 

Pentru comenzi atipice, te rugăm să ne contactezi la 021 313 49 77.

PREZENTARE

În cazul în care nu a fost specificat altfel, preparatele Maio sunt ambalate în cutii de carton cu platouri separate, plicuri de hârtie sau punguțe de plastic. Toate ambalajele sunt certificate pentru uz alimentar.

MENIURI PERSONALIZATE PENTRU EVENIMENTE

Consultanții Maio sunt disponibili în intervalul luni-vineri, orele 09:00-16:00 la numărul 021 313 49 77. Pentru întâlniri programate, te rugăm să ne anunți la același număr de telefon.

LIVRARE

Preparatele pot fi ridicate din magazin sau pot fi primite direct la locație. Transportul este realizat în conformitate cu reglementările sanitar-veterinare. Livrările sunt programate în intervalul luni-vineri, orele 10:30-15:00. Livrări în afara acestui interval sunt posibile, pentru disponibilitate te rugăm să ne contactezi la 021 313 49 77. Livrarea gratuită se realizează doar în București. Pentru comenzile în limita a 5 km de la marginea orașului București, se percepe o taxă de 20 lei.

PLATĂ

Acceptăm plăți online cu cardurile Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro sau numerar, la livrare. Platforma de plăți online este administrată de MobilPay www.mobilpay.ro.