Despre noi

Sărbătorește cu deserturi gustoase și sănătoase. Cu stil.

„Aș vrea un meniu delicios și elegant!” Asta ne spun mulți dintre clienții noștri. Pentru că astăzi mai mult ca oricând, vrei ce este mai bun pentru cei dragi. Îți dorești să fie gustos, natural, proaspăt, elegant, original și la îndemână. Pentru ca petrecerea ta să fie perfectă și fără stres.
La asta te putem ajuta noi, Maio.

  • Atitudine – suntem actuali. Mereu am crezut în meniurile ne-standardizate, care să pună în evidență ingredientele și creativitatea. Țelul este de a asculta fiecare client și a-i oferi un meniu distinct, preparat și prezentat într-o manieră care să placă și să inspire. Într-un mediu cu stiluri permanent în schimbare, Maio rămâne actual având același țel: o experiență culinară memorabilă.
  • Ingrediente – suntem pretențioși. Cele mai bune ingrediente sunt cele alese cu mâna, urmârind aroma și prospețimea lor. Lucrăm cu o rețea extinsă de furnizori iar unele ingrediente le cumpărăm direct de la producători, ca să fim siguri că toate preparatele ies perfect. Cele mai bune ingrediente, pregătite cu talent și atenție la detaliu, sunt baza unui meniu de excepție.
  • Prezentare avem stil. Știm că deserturile gustoase ar trebui să arate bine și să fie mâncate cu plăcere. Realizăm aranjamente și decoruri astfel ca preparatele să „aibă chemare”, finețe și eleganță.