Termene și condiții

Autorul acestui site

Maio Bakery SRL
Magazin Str. Occidentului nr. 8-10, București RO-010983
Registrul Comerțului J40/4096/2013, Registrul Comerțului București
CUI RO31430750
Management Lucian Dumitrescu, Diana Dumitrescu
Telefon 021 313 49 77
E-mail info@maiobakery.com

 

Conținut

Autorul își rezervă dreptul de a nu fi considerat responsabil pentru corectitudinea, integralitatea sau calitatea informațiilor furnizate pe acest site. Reclamațiile legate de responsabilitatea pentru prejudiciile cauzate de utilizarea informațiilor furnizate, fie ele incomplete sau incorecte, nu vor fi acceptate.
Părți ale paginilor sau întregul conținut al siteului pot fi îmbogățite, modificate sau șterse complet sau parțial de către autor fără un anunț prealabil.

 

Referințe și linkuri

Autorul nu este responsabil pentru conținutul linkurilor sau referințelor din paginile sale. Mai mult, autorul nu este responsabil pentru orice posturi sau mesaje publicate de către utilizatori pe siteuri de discuții, forumuri, bloguri, cărți de oaspeți sau liste de mailing despre acest site.

 

Copyright

Copyrightul pentru orice material creat și utilizat pe acest site este rezervat autorului. Orice copiere sau utilizare de imagini, schițe, sunete sau texte în orice format electronic sau tipărit nu este permisă fără acordul prealabil al autorului.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Maio Bakery SRL este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrării de date cu caracter personal sub numărul 36727.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Maio Bakery are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.
Scopul colectării datelor este: informarea clienților privind situația contului lor de pe maiobakery.com, informarea clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul clientului.
Pe baza unui mesaj trimis pe adresa noastră poștală sau e-mail, poți solicita ștergerea din baza de date.

 

Validitatea acestor Termene

Aceste termene sunt parte integrală a acestui site. Dacă anumite secțiuni sau termene individuale sunt ilegale sau incorecte, conținutul precum și validitatea celorlalte termene rămâne neafectată.